2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı Programı olarak 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 15:30’de eğitim-öğretime yeni başlayan öğrencilerimiz için bölümdeki öğretim elemanlarının katılımı ile aşağıda belirtilen konuları içeren Oryantasyon Eğitimi düzenlenmiştir:

• Üniversitemizin ve fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarının kısa tanıtımı.
  • Bölümlerin tanıtımı (Anabilim Dalları, Laboratuvar İmkanları, Öğretim Elemanlarının tanıtımı)
  • Öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları, Öğrenci Danışmanlıkları ve Ders Seçimleri ile ilgili Yönergeler ve Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında bilgilendirme.
  • İç paydaşlarımız olan öğrencilerimizde kalite süreci bilincinin oluşturulması amacıyla bilgilendirme.
  • Çift Anadal Programı (ÇAP) hakkında bilgilendirme.
  • Sağlık, sosyal ve kültürel faaliyetler. (Kütüphane Hizmetleri, Öğrenci Kulüpleri, Yemekhane Hizmetleri, Sportif Faaliyetler, Kantin, Mediko Birimi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yurtlar, Ulaşım İmkanları, Kongre ve Konferanslara Katılımlar)
  • Rektörlük İletişim Merkezi (RİMER)
  • Akademik çalışma imkanları ve araştırma merkezleri.
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci İstihdamı.
  • Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programları
  • Ortak dersler
  • Projeler
  • Zorunlu Staj
  • Eduroam Wifi İmkanları
  • Bağımlılık, Bağımlılığın Zararları ve Kurtulma Yöntemleri
  • Web Sitelerimiz ve Sosyal Medya Hesaplarımız

Eğitime Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ile Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Nur Selin DUR ve Öğr. Gör. Hasan ASLAN katılım sağladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ öğrencilerimize Yüksekokulumuzun işleyişi, İdari Personel ve görevleri, Oryantasyon Rehberi, RİMER gibi konularla ilgili bilgilendirde bulundu. Üniversitemiz Kalite Süreçleri ve Öğrenci Odaklı yaklaşımımıza da değinerek eğitim ve öğretim açısından sürekli iyileştirmeye yönelik kararlara öğrencilerimizin de dahil olduğunu vurguladı.

• Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantıları

• 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantıları

• 2023 - 2024 Akademik Yılı Güz Dönem Kalite Kültürü Eğitimleri