Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi (2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi)

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi.

Öğrencilerimizin üniversitemize adaptasyonunu sağlamak amacıyla 4 Ekim 2021 tarihinde saat 11:00 ve 12:00’da Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsündeki konferans salonunda iki oturum olarak gerçekleşen eğitim, bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bayram AKGÜL tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon eğitiminde Bartın ili, üniversitemiz ve bölümümüz tanıtılarak üniversitemiz tarafından sağlanan sağlık hizmetleri, kütüphane hizmetleri, öğrenci kulüpleri, ERASMUS, Mevlana ve Farabi Değişim programları, çift ana dal programı ve istihdam olanakları gibi birçok konuda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.
  • 2023-2024 Akademik Yılı Yaz Stajı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantıları

• 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantıları